Къща за гости „Ивайло” е прекрасно място за Вашата пълноценна почивка, сред обаянието на Стара планина като предлага на своите гости уникални условия за отдих през цялата година. Далеч от шума на града, в съчетание на автентичната атмосфера на Троянския Балкан.

Районът се характеризира с чист и прохладен планински въздух, мек климат, красиви гледки и чудни природни красоти. Всичко от което се нуждаете за една пълноценна почивка.

Къща за гости ”Ивайло” разполага с три самостоятелни стаи на първия етаж, с два санитарни възела. На приземния етаж се намират кухнята и механата, с отделен санитарен възел. Прекрасен и уютен двор с барбекю. Предстои и изграждането на помещение за тенис на маса.

- Стаите са обзаведени с ТV, кабелна телевизия, на разположение е и DVD, ел. чайник с кафе и чай, електронна игра за забавление в дъждовните дни.
- Механата е изцяло в битов стил, с камина на дърва за локалното отопление. Разполага с TV, DVD, стерео система, електронна игра, шах, карти и табла за доброто настроение на гостите.
- Кухня – напълно обзаведена с хладилник, фурна, пералня, кафемашина и микровълнова фурна, всичко необходимо за приготвянето на вкусни и неустоими ястия.
- В двора има шадраванче, изградено барбекю с навес и стерео система.
Предлагаме и велосипеди, както за по-възрастните, така и за малките ни приятели.

За удобството и уюта на гостите, можем и да предложим закуска по предварителна заявка, а за релакса и отмората – масаж, също по предварителна заявка.

Къщата отстои само на 50 метра от прохладните и сенчести брегове на река Черни Осъм, място за разхлада и риболов за непретенциозни рибари.

Възможно е да се наеме цялата къща или стаите поотделно.
Капацитетът е 8 души.